Faciliteiten

Wat heeft onze B&B te bieden?Sauna - Naast de bar staat een Finse boomstammen blokhut met een panoramasauna  Een bijzondere ervaring. Het gebruik is inbegrepen in de kamerprijs.

Eten en drinken - Bij de verblijfsprijs is het ontbijt uiteraard inbegrepen. Verder is op de kamer een Nespresso koffiezetmachine, een waterkoker voor thee en een koelkastje met een flesje wijn. Deze zijn gratis te gebruiken. Andere maaltijden en andere consumpties moeten apart betaald worden.


Jacuzzi - Buiten, naast het zwembad, vindt u de jacuzzi. Deze is officieel voor 6 personen, maar voor de privacy van onze gasten kunt u hem ook voor u prive gebruiken

Bar - 's Avo.nds kunt u gezellig aan de bar aanschuiven voor drankje en een hapje. Maar ook overdag is dit de plek voor een lekkere cappuccino en het lezen van een krantje. De bar ligt naast het zwembad en in de zomer staan de schuifdeuren altijd open.
Het is een zgn "honesty bar", waar de gast zelf kan pakken wat hij wil en zelf op een gastenkaart noteert wat . Aan het eind van het verblijf wordt dan afgerekend.

Wifi - De B&B heeft voor haar gasten gratis internet.Zwembad met zonneterras - Ons zwembad wordt gemiddeld gebruikt vanaf half april tot eind september. In de zomer is het water ca. 28 graden Celcius. Op het terras hebben wij voor onze gasten ligbedden, parasols en grote handdoeken. De bar is altijd open voor een drankje.
Van oktober tot april is het zwembad gesloten.


Reeen - Als u 's ochtends de gordijnen open doet of in de tuin wandelt, is de kans groot dat u reeen en damherten ziet. Die komen vaak langs, vanuit de duinen en de bossen van Westenschouwen.


Fietsen - We hebben een zestal fietsen voor u beschikbaar. Die kunt u kosteloos gebruiken. U kunt ook fietsen huren in Renesse en u kunt natuurlijk ook uw eigen fietsen meenemen. Er is een overdekte stalling, waar u uw elektrische fiets kunt opladen.

Er zijn tal van prachtige fietsroutes in de omgeving, langs de Oosterschelde, door de duinen, door de bossen van Westenschouwen, over de Brouwersdam, de Stormvloedkering, enz.Pottenbakkersdraaischijf - Voor de kunstenaars en de knutselaars onder de gasten is er ook een draaischijf waarop je de prachtigste vazen en schalen kunt (leren) draaien.


Voor de kids - Voor de kinderen hebben we een boomhut, trampoline en rekstokken en natuurlijk een heerlijk bos om in te spelen. En in de zomer kunnen ze natuurlijk lekker het zwembad in.All day - U hoeft niet naar een van de vele gezellige stranden, of fietstochten maken of fantastische autotrips maken in de omgeving of heerlijke wandelingen maken langs het strand en door de duinen en duinbossen. U kunt ook "gewoon" thuis blijven in Landhuis Sere. Uitslapen, heerlijk ontbijten, even wandelen in de tuin en misschien wat bloemen plukken, zwemmen in het zwembad, zonnen, lekker lunchen bij de vijver. Dan misschien even iets anders en daarna weer zwemmen en zonnen wandelen en even borrelen om een uur of 5. Daarna een gezellige saunagang. daarna de jacuzzi en het zwembad.
Vanaf een uur of 9 kunt u gezellig napraten aan de bar of op een terras of nog even met de fiets naar Renesse, voor drukte, lawaai en gezelligheid. En dan naar bed voor een nieuwe dag met iets soortgelijks of nog bij een vuurtje ....


Tennissen - Het is ook mogelijk om te tennissen op de tennisbaan van Huize Zeelandia (op 500 m afstand)


Fietsen-met-de-wind mee - Fietsen is leuk, zeker in Zeeland, langs het water en over landweggetjes. Alleen die wind. Met de wind mee is leuker.
Vanaf nu kunt u 's ochtends met fiets en al worden weggebracht - tegen de wind in -door het Landhuis Sere autootje (met aanhanger). Tot een plek vanwaar u met de wind mee wel weer thuis (Landhuis Sere) kunt komen.
Een heerlijke fietstocht op deze manier, juist als het hard waait.
U betaalt een km-prijs voor het brengen.