Home

Verdietig bericht


De afgelopen drie weken is bij mij de steeds duidelijker diagnose van uitgezaaide agressieve  galgangkanker geconstateerd. Ik ben in behandeling bij het Erasmus MC te Rotterdam. Er wordt gedaan wat mogelijk is. In tijd gerekend is er niet veel perspectief.  Duidelijk is natuurlijk, dat ik de b&b niet kan voortzetten. Gelukkig had ik de b&b voor de gebruikelijke winterstop net gesloten, zodat ik geen gasten hoef af te bellen.
Ik heb de b&b 5 jaar mogen runnen, altijd met veel plezier. Ik heb zeer vele nieuwe fijne contacten opgebouwd, aan de bar, aan het kampvuur en gewoon bij het ontbijt prachtige gesprekken gevoerd en genoten als gasten zich thuisvoelden en het allemaal fijn vonden.
Aan die fase komt nu een einde, terugkijkend op een mooie inspirerende periode, met een traan dat het afgelopen is, maar ook met dankbaarheid richting de vele gasten die Landhuis Sere in grote getale bezochten.
Bedankt lieve mensen!!

Landhuis Sere staat sinds kort ook te koop. Het landhuis en landgoed zijn heel geschikt als familiehuis zoals het vroeger is gebruikt. Maar kan ook - zoals nu - gebruikt worden als klein intiem familiehotel of b&b. Er is vergunning om nog 8 kamers bij te bouwen.